Εκτύπωση

Αλέξανδρος - Διόνυσος Το κοινό όραμα - Εκδόσεις ΑΙΓΗΪΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4
ΧειρότεροΚαλύτερο 

alexandros-dionysos-koino-orama

Ένα βιβλίο με πολλές νέες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις.

Ποιό το κοινό όραμα του Θεού Διονύσου και του Θεοποιημένου Αλεξάνδρου;

Ποιοί ήσαν και τι κρύβουν οι μυστικοί δρόμοι και των δύο;

Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο λεύκωμα αυτό με τις μοναδικές και πρωτότυπες φωτογραφίες και μία αφήγηση που θα σας συναρπάσει.

aleksandros-dionysos-to-koino-orama1

Ικανοποιώντας την επιθυμία πολλών Πειραιωτών τολμούμε να μπούμε στο χώρο των εκδόσεων υποστηρίζοντας την έκδοση επιλεγμένων βιβλίων που προέρχονται από τη συστηματική έρευνα ανθρώπων ταγμένων στο συγκεκριμένο τομέα, βιβλίων που συμβάλλουν στην διακίνηση των ιδεών και στον προβληματισμό και ταυτόχρονα στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης της ελληνικής ταυτότηας του σύγχρονου Έλληνα.
Το θέμα "Αλέξανδρος" είναι ένα θέμα που αγγίζει όλους μας. Είναι μια προσωπικότητα που έχει ξεφύγει από τα σύνορα της χώρας μας και ενδιαφέρει την παγκόσμια κοινότητα.
Το ζεύγος Μάνος και Λιάνα Σουβαλτζή έχει αφιερώσει τη ζωή του στην μελέτη της ζωής του Μ. Αλεξάνδρου και ύστερα από πολλές έρευνες κατάφερε να μας εκπλήξει με την ανακάλυψη ενός μεγάλου μνημείου, ενός μεγάλου μακεδονικού τάφου στην μακρινή όαση της Αιγύπτου στη Σίουα, όπου πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου.
Ας ευχηθούμε το βιβλίο να συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας, να δώσει μια ώθηση να συνεχιστεί η ανασκαφή ώστε να ολοκληρωθεί το έργο της και να διαλευκανθεί το μυστήριο της ταυτότητας του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου...
aleksandros-dionysos-to-koino-orama2

 

 

Προτάσεις Βιβλίων