Στα πλαίσια των διαπολιτισμικών τάσεων της εποχής μας, το βιβλιοπωλείο ΑΙΓΗΙΣ καινοτομεί και διοργανώνει εκδρομές πολιτιστικού χαρακτήρος, ημερήσιες και πολυήμερες στο εσωτερικό και το εξωτερικό της Ελλάδος. Εκδρομές άψογα οργανωμένες, με την καλύτερη επιλογή ξενοδοχείων και εστιατορίων, αλλά και με επισκέψεις σε χώρους και μέρη μεγάλης ιστορικής σημασίας, που συνήθως δεν γνωρίζουμε, με συνοδούς και ξεναγούς πάντοτε εξειδικευμένους επιστήμονες. Οι εκδρομείς, ενήλικές, νέοι και παιδικά, επιστρέφουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση και από την φιλική και ευχάριστη παρέα!

Εκτύπωση

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΥΚΗΝΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017,

Συνοδεύουν, Παναγιώτης Μητροπέτρος ,Λυκειάρχης,Φιλόλογος και Νομικός.

Γεώργιος Αθανασόπουλος Μηχανικός δομκών έργων, Φωτογράφος και ερευνητής αρχαιολογικών τόπων.

Αναχώρηση απο το βιβλιοπωλείον ΑΙΓΗΙΣ 9:00 πμ.

Συμμετοχή 15€ το άτομο 

Εκτύπωση

Κυριακή 15 Ο κτωβρίου 2017, 9:00 πμ.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΒΡΙΟΥ 2017

ΙΣΘΜΙΑ & ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΕΧΡΕΩΝ

Συνοδεύει ο Γεώργιος Αθανασόπουλος,

Κόστος συμμετοχής 15€ το άτομο.

Αναχώρηση 9πμ

Εκτύπωση

Ταξιδεύω - βλέπω - μαθαίνω

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Με τη νέα περίοδο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Αιγηίς, ξεκινάμε ένα καινούργιο πρόγραμμα αφιερωμένο στα παιδιά και τους γονείς τους, το οποίο θα γίνεται την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα.

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η μάθηση της ιστορίας της πόλης που ζούμε και της Αττικής ευρύτερα με τις τόσες πανέμορφες αλλά συγχρόνως και άγνωστες για πολλούς τοποθεσίες της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις για τα παιδιά σε ιστορικές τοποθεσίες της Αττικής, περιπάτους στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Αθήνας και του Πειραιά, μονοήμερες εκδρομές στη φύση, ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν,μαθαίνοντας την πανίδα και τη χλωρίδα της Αττικής, με την φύση που στερούνται.

Το πρόγραμμα αυτό θα καλυφθεί από εξειδικευμένους επιστήμονες, ώστε τα παιδιά, έχοντας επενδύσει πνευματικά,  να λάβουν τις σωστές γνώσεις και τελειώνοντας να έχουν αναμνήσεις απ’ ό,τι είδαν και έμαθαν ταξιδεύοντας στην Αττική.

Δηλώσεις συμμετοχής στο βιβλιοπωλείο Αιγηίς

Προτάσεις Βιβλίων